Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Transport de droguri sub paravanul „cumpărăturilor zilnice” / Două persoane arestate după ce în mașina lor au fost găsite substanțe interzise

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 8 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Două persoane au fost reținute de procurorii DIICOT Tulcea, pentru 24 de ore, după ce în mașina acestora au fost găsite droguri. În declarațiile pe proprie răspundere ale acestora era trecut faptul că deplasarea are ca scop „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice”.

Dosarul a fost deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni cu produse cu efecte psihoactive, fără drept și fals în declarații.

Cei doi inculpați au fost prinși în flagrant după ce au cumpărat din Constanța „produse susceptibile a avea efecte psihoactive”.

În mașină au fost găsite și ridicate 54 de pliculețe ce conțineau substanțe cu efecte psihoactive, o țigaretă confecționată artizanal cu fragmente vegetale și trei telefoane mobile.

Oamenii legii le-au cerut inculpaților să prezinte declarațiile pe proprie răspundere. Astfel s-a constatat că aceștia au consemnat în fals că se deplasează pe ruta Tulcea Constanța pentru a face cumpărături.

Tribunalul Tulcea a dispus, marți, arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW