Wednesday, December 7, 2022
Jurnalism corect


Traian Berbeceanu: Vom fi intransigenți cu derbedeii / Cred că la violență trebuie răspuns cu violență

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 21 aprilie 2020 Etichete: , ,

Șeful de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, Traian Berbeceanu, spune că autoritățile vor fi intransigente cu „cu derbedeii și cu cei care sfidând legea ne sfidează pe noi toți”. 

Declarația lui Traian Berbeceanu vine în contextul incidentelor întâmplate în ultimele zile în care au fost răniți mai mulți polițiști și în contextul în care ministerul de Interne a prezentat cifre scăzute ale infracționalității din perioada sărbătorilor de Paște.

„Nu am să vă spun nici cu căt la sută au scăzut infracțiunile sesizate, nici câte amenzi au dat poliția și jandarmeria și nici că se acționează în sistem integrat. Pentru că nu vă interesează.
Am să vă spun însă, simplu, că vom fi intransigenți cu derbedeii, cu cei care sfidând legea ne sfidează pe noi toți.Am să vă spun, simplu, că polițiștii și jandarmii sunt hotărăți și determinați să vă protejeze, pe voi cei multi, impunând respectarea legii și atunci când huliganii încearcă să provoace dezordine și haos”, a scris Berbeceanu, pe pagina sa de Facebook.

Berbeceanu dă asigurări că „forțele de ordine, alea prost echipate, cu logistică necorespunzătoare și fără suficiente materiale de protecție, nu vor face un pas înapoi în a-și face datoria”.

„Iar „vitejilor” care din spatele tastaturii jignesc în mod ticălos, și „specialiștilor” care ne fac reproșuri și ne dau sfaturi cu privire la modul de intervenție în ceea ce privește conflictele din Hunedoara, Săcele sau București, le spun că tot polițiștii și jandarmii au fost cei care, de îndată, au restabilit ordinea publică. Cu fermitate și profesionalism i-au reținut pe derbedei, chiar dacă în sensul ăsta nu au apărut filmulețe pe net. Și da, cred că la violență trebuie răspuns cu violență! Proporțional”, a mai scris șeful cabinetului de la Interne.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW