Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, confirmat pozitiv cu COVID-19: Nu am simptome, iar analizele au dat rezultate foarte bune

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 30 noiembrie 2020

Traian Berbeceanu a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19 și că se află în izolare la domiciliu. Prefectul Capitalei este asimptomatic și a precizat că își va continua activitățile de acasă. 

Berbeceanu susține că a respectat regulile de distanțare fizică și că a purtat mască de protecție.

Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv. Nu am simptome iar analizele si CT-ul au dat rezultate foarte bune. Am respectat regulile de distanțare fizică, am purtat mereu mască de protecție și totuși m-am contaminat. Insă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii. Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură”, a anunțat Traian Berbeceanu, pe Facebook.

Prefectul Capitalei a menționat că activitatea instituției pe care o conduce nu va fi afectată.

Imi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecți, sunt conectat la toate activitățile iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali. Mulțumesc colegilor pentru dedicare și implicare, în curând mă voi alătura echipei! Purtați mască, respectați normele aflate în vigoare și vom trece peste aceste clipe dificile! Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc să fiți sănătoși!”, a adăugat Traian Berbeceanu.

Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv.
Nu am simptome iar analizele si…

Publicată de Traian Berbeceanu pe Luni, 30 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW