Friday, September 22, 2023
Jurnalism corect


Traian Berbeceanu, învestit în funcția de prefect al Capitalei / Marcel Vela: Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 23 octombrie 2020

Traian Berbeceanu a dat asigurări bucureștenilor că le va oferi soluții, nu scuze sau justificări, la ceremonia de investire în funcție a noului prefect al Capitalei.

Sunt vremuri deosebite, cu provocări mari, am convingerea că împreună cu dumneavoastră le vom face faţă. Vreau să îi asigur pe colegii din Prefectură de tot sprijinul meu, de toată colegialitatea mea, şi împreună să îi asigurăm pe locuitorii municipiului Bucureşti că le vom oferi soluţii, şi nu scuze sau justificări”, a spus, vineri, Traian Berbeceanu.

Noul prefect al Capitalei l-a asigurat și pe Nicușor Dan de „toată deschiderea și de o colaborare excepțională” pentru a rezolva problemele Bucureștiului.

Traian Berbeceanu l-a înlocuit pe Gheorghe Cojanu în funcția de prefect al municipiului București, printr-o hotărâre de guvern publicată joi seară în Monitorul Oficial.

Marcel Vela, mesaj de susținere pentru noul prefect al Capitalei

Marcel Vela l-a caracterizat pe Traian Berbeceanu drept „omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit”, printr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a ministrului de Interne.

Acesta a mai spus că prefectul Capitalei va dovedi că este un om serios, hotărât și integru.

Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit…astfel aș putea să-l descriu pe Traian Berbeceanu, de azi noul prefect al Capitalei.

Încrederea mea în Traian nu mai este un secret pentru nimeni, numirea lui în funcția de Șef de Cabinet fiind una dintre primele măsuri pe care le-am luat după ce am preluat mandatul de ministru al afacerilor interne. Și de atunci mi-a dovedit constant că am făcut o alegere foarte bună.

Am convingerea că și în noua funcție va dovedi că este un om serios, hotărât, integru și, mai ales, capabil să ia cele mai bune decizii, atunci când trebuie, pentru protejarea bucureștenilor.

De astăzi, ne despărțim birourile, dar rămânem mereu aproape!

Mult succes, Camarade!”, a transmis Marcel Vela.

Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit…astfel aș putea să-l descriu pe Traian Berbeceanu, de azi noul…

Publicată de Marcel Vela pe Vineri, 23 octombrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW