Friday, February 3, 2023
Jurnalism corect


Traian Berbeceanu, amăgit de conducerea USR-PLUS / Alianța îl propune pe Alin Stoica pentru funcția de prefect al Capitalei, după ce Cioloș a dat de înțeles că nu îl va schimba pe Berbeceanu din fruntea Prefecturii

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 martie 2021

USR-PLUS îl propune pe Alin Stoica pentru funcția de prefect al Capitalei, la o lună după ce Dacian Cioloș, co-președintele Alianței, dădea de înțeles că Traian Berbeceanu ar putea rămâne în fruntea Prefecturii. 

Nu vreau să comentez declarațiile domnului Dacian Cioloș, așa cum am spus, este o decizie politică, este firească, nu îl cunosc pe viitorul prefect, îi doresc mult succes, pentru că știu că bucureștenii merită o administrație corectă și eficientă”, este reacția lui Traian Berbeceanu, pentru MainNews.ro.

Cioloș, în urmă cu o lună: Nu înțeleg unde se grăbește să plece

Pe 2 februarie, Dacian Cioloș dădea de înțeles că Traian Berbeceanu va rămâne propunerea USR-PLUS pentru funcția de prefect al Capitalei.

Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numește prefecți fiecare partid din Coaliția de guvernare. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece”, a scris Dacian Cioloș, pe Facebook.

USR-PLUS îl nominalizează pe Alin Stoica

USR PLUS înțelege să respecte cu responsabilitate mandatul politic dat de bucureșteni ca principala forță politică în care aceștia au încredere, reconfirmată la alegerile parlamentare, asigurând monitorizarea și susținerea programului de guvernare și a reformelor și prin instituția Prefectului”, se arată într-un comunicat de presă al Alianței USR-PLUS.

Astfel, Alianța l-a propus în funcția de prefect al Capitalei pe Alin Stoica, președintele Filialei PLUS Sector 6. Acesta este de profesie avocat, absolvent al Facultății de Drept. A reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic și Social – Comisia pentru relații de muncă, politică salarială, incluziune socială și sănătate, în anii 2016-2018.

Voi pune accent, în aplicarea programului Guvernului la nivelul Bucureștiului, pe reforma administrației. Avem nevoie ca de aer de profesionalizare și depolitizare dacă vrem să schimbăm cu adevărat modul în care a funcționat România până acum. Îmi propun o cooperare foarte bună cu toate organele administrației publice locale, indiferent de culoarea politică, pentru că interesul cetățeanului este pe primul loc. Nu în ultimul rând, îmbunătățirea siguranței cetățenilor va fi un aspect-cheie al mandatului meu. Vom continua inițiativele bune, deja începute, și vom demara altele, doar după ce ne vom consulta cu toate părțile implicate”, a declarat Alin Stoica, citat în comunicatul USR-PLUS.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW