Monday, May 17, 2021
Jurnalism corect


Traian Băsescu, mesaj pentru ministrul de Interne: Afară din guvern nenorocitule!

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 15 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, spune că ministrul Marcel Vela ar trebui să-și dea demisia din Guvern după ce Ministerul Afacerilor Interne a făcut un acord cu Biserica Ortodoxă Română în care s-au stabilit măsuri de relaxare în timpul sărbătorilor pascale. 

„Marş afară din guvern nenorocitule! Încet, dar sigur, ministrul de interne reușeşte să devină panarama publică numărul 1„, a scris Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Băsescu îi acuză pe ministrul Vela și pe șeful DSU, Raed Arafat, că au stabilit efectuarea unui număr cât mai mic de teste pentru depistarea Covid-19.

„O altă stea a demagogiei de ultimă speță domină la concurență cu Ponta dezbaterea publică, “ministrul cu elice”. De dimineață până seară, cu geci asortate la ochelarii top gun, cu freza bine apretată cu fixativ să nu îi ia vântul părul, precum mie suvița, Vela, nu mai predidește dând interviuri din elicoptere, creând emoţii şi îngrijorare bravelor reporteriţe precum că elicopterul nu are vizibilitate bună sau că bate vântul în parbrizul elicopterului.(…)Fără scrupule, Vela secondat de Arafat, au stabilit efectuarea unui număr cât mai mic de teste, lăsând ca mulţi oameni, în primul rând vârstnici, să moară în casele lor, fără să ştie că sunt infectaţi, fără să ştie de ce se sufocă, fără să primească nicio şansă la viaţă în lipsa asistenţei medicale”, a mai spus fostul președinte.

Traian Băsescu îl mai acuză pe Marcel Vela că începe să coordoneze activităţile BOR de la tribuna Ministerului de Interne.

„Între timp, propaganda iohanisto – liberală, declară triumfalist că cele câteva sute de morţi sunt un mare succes. Cei care au murit fără asistenţă medicală în casele lor din mediul rural, din oraşele mici, nu sunt în statisticile lor. Dar licheaua vrea mai multă glorie şi atunci merge până acolo încât de la tribuna Ministerului de Interne începe să coordoneze activităţile BOR mergând până la a face pulbere toată acţiunea de protejare a populaţiei prin izolare. Şi pentru că licheaua este deja la stadiul la care picioarele şi capul nu-i mai sunt pe pământ, crezându-se cel puţin un substitute pământean al celui care va învia în noaptea de Sâmbătă spre Duminică, s-a gândit să facă din poliţişti un soi de cântăreţi în corul bisericii. Noul trimis al lui Dumnezeu pe Pământ pune toate maşinile Poliţiei Române şi toţi poliţiştii să purceadă la împărţit lumină în Noaptea Sfântă a Învierii. Mă mir că nu trebuie să citească şi ceva din Biblie la scara fiecărui bloc. Vela, pe ce punem pariu că n-ai curaj să distribui poliţiştilor haine preoţeşti că uniforme tot nu au primit de câţiva ani.
BOR notează faptele tale bune Vela, iar credincioşii iţi vor rămâne recunoscători până în ziua votului. Marş afară din guvern nenorocitule!”, a mai spus europarlamentarul.

sursa foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW