Thursday, January 27, 2022
Jurnalism corect


Traian Băsescu, despre Gabriela Firea și Nicușor Dan: Deci şi unul şi altul sunt laşi, înşală bucureştenii prin refuzul de a participa la dezbateri

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 12 septembrie 2020 Etichete: , , , ,

Traian Băsescu spune despre cei doi contracandidați ai săi, Gabriela Firea și Nicușor Dan, că sunt lași, pentru că ar refuza să participe la dezbateri electorale. Fostul președinte a comentat ipoteza conform căreia PNL și USR-PLUS l-ar retrage pe Nicușor Dan din cursă, devenind, astfel, unicul contracandidat cu șanse reale al Gabrielei Firea.

Traian Băsescu i-a catalogat pe Gabriela Firea și pe Nicușor Dan drept lași, deoarece aceștia ar refuza participarea la dezbateri electorale. Fostul președinte este de părere că cei doi îi înșală pe bucureșteni prin acest refuz.

Dar nu numai Gabriela Firea. La fel de laş este şi Nicuşor Dan. Şi el întoarce spatele la luptele politice. Deci şi unul şi altul sunt laşi, înşală bucureştenii prin refuzul de a participa la dezbateri. Preferă să fugă, pentru mine sunt doi laşi care înşală electoratul din Bucureşti care se pregăteşte să cadă într-o capcană electorală. Se pregăteşte să dea un vot politic nu celui care poate schimba Bucureştiul”, a declarat Traian Băsescu, la evenimentul de prezentare a programului pe care îl propune pentru Capitală.

Candidatul din partea PMP la Primăria Capitalei susține că cel mai bun lucru pe care îl pot face cei din PNL și USR-PLUS în momentul de față este să-i spună lui Nicușor Dan să se retragă din cursă, deoarece fostul președinte se consideră a fi cel mai bun candidat.

Şi liberali şi USR sunt atât, vreau să spun un lucru urât dar fără să jignesc, aşa că mâ gândesc cum să formulez – sunt atât de nepricepuţi politic încât nici prin cap nu le trece o asemenea soluţie. Ei îşi vor lua răsplata când vor constata că au mers pe un om pe care îl vor lăsa fără sprijin şi atunci vor fi condamnaţi, pentru că nici liberalii nu vor binele lui Nicuşor şi cu atât mai puţin bişniţarii de la USR care conduc organizaţia de la Bucureşti. Deci nu cred că au atâta minte să îi spună lui Nicuşor să se retragă în favoarea mea. Dacă vreţi să glumim sâmbăta – recunosc că sunt cel mai bun, dar nu vor face acest gest”, a adăugat fostul președinte.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW