Tuesday, September 24, 2019
Jurnalism corect


Traian Băsescu, despre Dana Gîrbovan: pozițiile publice au fost echilibrate

By Milena Illyeș , in Justitie Politic Stirile zilei , at august 23, 2019 Etichete: , , ,

Traian Băsescu, fostul președinte al României, crede că desemnarea Danei Gîrbovan pentru preluarea portofoliului de la Justiție este o decizie bună a premierului Viorica Dăncilă.

„În afară de regretul pentru doamna Birchall, decizia nu e o soluție greșită. Aducerea unui judecător cu o reputație profesională echilibrată pentru că pozițiile publice ale doamnei Gîrbovan au fost echilibrate. Ea spunând echilibrat ce crede dansa că e bine și ce nu e bine în modificarea legilor justiției”, a spus Băsescu la digi24.

Pe de altă parte, Traian Băsescu, spune că, prin eliminarea Anei Birchall de la Justiție, PSD a pierdut un om cu credibilitate în Statele Unite.

„Au pierdut credibilitatea lui Birchall în SUA. Dacă peste câteva luni ea explică la Departamentul de Stat că s-au făcut progrese, ar fi fost crezută, pentru că are un cuvânt de spus. Birchall e o femeie cu care nu e de discutat. A spus că va implementa MCV și GRECO dar și recomandările Comisiei de la Veneția”, susține fostul președinte.

Foto; INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Citeste si:  Dan Barna: oamenii vor putea să aleagă normal, firesc, fără minciuni ordinare, care să se rostogolească în spațiul public

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW