Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Tragedie pe DN64: Primarul comunei Grădinari, județul Olt, victimă fatală într-un accident rutier

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 26 decembrie 2023

O tragedie a avut loc în seara zilei de luni, 25 Decembrie, pe Drumul Național 64, în comuna Strejești, județul Olt, în urma unui accident rutier soldat cu un mort și șase răniți. Conform surselor Main News, persoana decedată este primarul comunei Grădinari, din județul Olt, Mihai Ioana. Mașina în care se afla era o mașină pentru dializă (ambulanță privată). 

În incident au fost implicate două autovehicule, un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani din municipiul Slatina, județul Olt, și un alt autoturism condus de un bărbat de 52 de ani din comuna Strejești. Din nefericire, evenimentul a avut consecințe grave, soldându-se cu 6 persoane rănite, transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Din păcate, pentru una dintre cele 6 persoane rănite, a fost declarat decesul ulterior sosirii la spital. Ambii conducători auto au fost supuși testelor etilotest, cu rezultate diferite. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a obținut un rezultat negativ, în timp ce tânărul șofer în vârstă de 32 de ani a prezentat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Investigațiile polițiștilor au indicat și posibila prezență a substanțelor psihoactive în organismul tânărului șofer, conform rezultatelor testelor.

Sursa foto: Poliţia Română

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW