Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Inundaţii pe DN7, în judeţul Hunedoara, din cauza ploilor abundente / Traficul rutier la coborârea de pe autostrada A1 la Geoagiu a fost închis

By news.ro , in Stirile zilei , at 13 februarie 2024

DN7 a fost inundat, din cauza ploilor abundente, între Orăştie şi Aurel Vlaicu, în judeul Hunedoara, iar traficul rutier se desfăşoară cu dificultate. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis închiderea coborârii de pe autostrada A1, în zona localităţii Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7.

”La data de 13 februarie 2024, în jurul 08:30, la km 357, intersecţia DN 7 cu breteaua de urcare pe A1, în urma unor ploi  abundente, râul Romos s-a revărsat  pe o porţiune de aproximativ 2 km. La această oră  traficul rutier este restricţionat şi se desfăşoară alternativ pe un singur sens, urmând  a fi reluat în jurul orei 16:00”, a transmis IPJ Hunediara.

La faţa  locului  se află poliţiştii rutieri care dirijează  traficul  rutier şi  reprezentanţii ISU Hunedoara.

Din cauza precipitaţiilor abundente înregistrate în ultimele ore , traficul pe DN 7, între Orăştie şi Aurel Vlaicu se desfăşoară cu dificultate. În acest sens, preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă  a dispus închiderea  coborârii de pe autostrada A 1, în zona localităţii Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7”, a transmis ISU Hunedoara.

La faţa locului se află reprezentanţi ai ISU Hunedoara, Sistemului de Gospodărie a Apelor Hunedoara  şi ai Secţiei de Drumuri Naţionale .

 

 

Foto: Facebook HD365TV

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW