Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Trafic intens pe Autostrada Soarelui/ Centrul Infotrafic, avertisment către șoferi

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 1 iunie 2020 Etichete: ,

Centrul Infotrafic avertizează că este aglomerație pe A2,București-Constanța, iar în județul Călărași, în zona localității Dragoș Vodă, se circulă în coloană de un kilometru. Pe sensul către Capitală, la Fundulea, este coloană de aproximativ 700 de metri.

”Centrul Infotrafic informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt crescute, iar la km 92 (localitatea Dragoş Vodă, judet Călăraşi) către Bucureşti, se circulă în coloană aproximativ 1 kilometru, a transmis Incotrafic.

Tot pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în coloană, aproximativ 700 de metri, pe sensul către capitală, în zona kilometrului 33(localitatea Fundulea).

”Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, a transmis Infotrafic.

Începând de duminică noapte, oamenii pot părăsi localitățile fără a completa declarațiile pe proprie răspundere, necesare atât în timpul stării de urgență, cât și în timpul stării de alertă.

Sursa foto: Digi24.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW