Monday, July 22, 2024
Jurnalism corect


Trafic aglomerat pe Valea Prahovei: Autoturismele circulă în coloană pe sensul către București

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 13 iunie 2022

Tradiția este respectată și în acest an de Rusalii în stațiunile de pe Valea Prahovei. Cum perspectiva construirii unui drum de mare viteză a rămas chiar mai îndepărtată decât posibilitatea unei călătorii pe Marte, autoturismele cu turiștii de duminică formează coloane nesfârșite.

„La această oră – 13:30, se înregistrează valori ridicate de trafic pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană pe raza stațiunilor Predeal, Azuga, Bușteni și Poiana Țapului, pe sensul către Capitală al DN 1”, au transmis reprezentanții Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

De asemenea, arată sursa citată, trafic intens este și pe raza localităților Comarnic și Posada, tot pe sensul de coborâre. În plus, aglomerație este și pe DN 73A, între Pârâul Rece și intersecția cu DN1 (Predeal).

Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN7 Pitești – Râmnicu  Vâlcea – Sibiu, se circulă fluent, fără evenimente rutiere deosebite în desfășurare.

Polițiștii le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW