Sunday, July 25, 2021
Jurnalism corect


Toți angajații de la Spitalul „Victor Babeş” Craiova vor fi testați pentru coronavirus / Au fost depistate 26 de persoane infectate

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 26 iulie 2020 Etichete: , , ,

Un număr de 26 de angajați de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova au fost depistați cu coronavirus, motiv pentru care conducerea unității medicale a decis ca tot personalul să fie testat.

Până în acest moment au fost testați 240 din cei 555 de angajați.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova, Adina Turcu, a declarat pentru Agerpres că majoritatea îmbolnăvirilor în rândul personalului au apărut după concediile de odihnă.

“Noi suntem 555 de angajaţi şi suntem cu testarea la jumătate. Deci, ne-am propus să testăm tot personalul spitalului, pentru că am considerat că aceasta este o metodă bună, pentru a vedea ce se întâmplă şi la ce stadiu suntem. Am făcut o testare pentru noi, am testat pe toată lumea de acasă şi ne aşteptăm să mai apară, pentru că este transmitere comunitară foarte mare, plus că în ultimele două săptămâni, mare parte din personal a fost plecat în concediu de odihnă, nu am avut cum să le interzicem.(…)Majoritatea cazurilor, după părerea mea, au fost determinate de concediul de odihnă, dar oamenii sunt după 4 luni de muncă, sunt foarte obosiţi, la majoritatea le-am făcut cerere de rechemare din concediu, însă sunt cazuri pe care nu le pot refuza”, a afirmat Adina Turcu pentru Agerpres.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW