Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Topul destinațiilor premium pentru anul 2024. Ce locații promit o experiență excepțională și memorabilă

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 10 septembrie 2023

Turiștii români sunt tot mai dornici să exploreze colțurile cele mai exotice ale lumii și să se bucure de experiențe de neuitat, plătind sume semnificative pentru acest privilegiu. DAL Travel, unul dintre cei mai prestigioși touroperatori din România, anunță topul destinațiilor premium pentru anul 2024, dezvăluind o creștere semnificativă a cererii pentru programele de tip premium.

Potrivit consultanților DAL Travel, cererea pentru programele Super Premium a crescut cu 40% față de anul precedent. Cel mai scump program din ultima vreme achiziționat de la DAL Travel a costat 45.000 de euro și a implicat explorarea Arhipelagului Polinezian, cu zboruri în business class și cazări în bungalow-uri pe apă din resorturi de 5*.

Topul destinațiilor premium pentru anul 2024 include experiențe de neuitat în locuri exotice precum Polinezia Franceză, Arhipelagul Hawaii, Australia, Noua Zeelandă și croaziere de lux. Aceste programe premium promit călătorilor eleganța supremă și aventuri autentice în cele mai spectaculoase colțuri ale lumii.

Printre programele Super Premium pentru 2024 se numără Revelion în Polinezia Franceză și Japonia, Revelion în Sydney cu o croazieră de lux în Pacific, explorarea Chilei și a Insulei Paștelui, croaziere în Patagonia și Antarctica, și multe altele. Itinerariile acestor programe sunt create cu grijă pentru a oferi momente de neegalat și pentru a satisface preferințele și necesitățile turiștilor.

„O destinație premium nu se rezumă doar la exotism sau distanțe îndepărtate. Înțelegem că o călătorie premium înseamnă o experiență de neuitat, care îmbină serviciile impecabile cu locații de excepție. Am avut familii, cupluri, care au cheltuit peste 30.000 de euro pentru anumite experiențe unice de călătorie”, spune Daniela Nedelcu, director general al DAL Travel.

Programele Super Premium oferă servicii personalizate, experiențe unice, opțiuni de lux și călătorii în grupuri mici și exclusive, ceea ce le permite turiștilor să exploreze lumea într-un mod deosebit și să adune amintiri prețioase și de neuitat.

Sursa foto: Pixabay

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW