Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Tonel Pop, plângere penală la Parchetul General: Vreau ca familia lui Dincă să fie cercetată/ Soția acestuia și Luiza s-au întâlnit

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 27 august 2019 Etichete: , , , ,

Tonel Pop a depus o plângere penală la Parchetul General, solicitând ca familia lui Gheorghe Dincă să fie cercetată. Avocatul familiel Melencu spune că procurorii nu au dat curs cererii sale, motiv pentru care acesta a apelat la procurorul general. 

„Văzând că este ținută la mapă această plângere și văzând tratamentul preferențial pe care îl au procurorii față de familia lui Dincă, am depus la PG o plângere pentru doamna Dincă, semnată de familia Luizei. DIICOT Central trebuie să dea durs plângerii inițiale. Aștept ca familia lui Dincă să fie cercetată.

Soția lui Dincă a făcut mărturisiri. Este clar că a șters și a alterat probe. Rămâne e văzut dacă din complicitate sau dacă forțată. La un moment dat a fost pierdută.

Din coroborarea declarațiilor doamnei Dincă și a probelor găsite rezultă că au fost amândouă în casă.  A negat că a văzut-o pe Luiza.

Întrebările care au restructurat cauza au fost puse de mine.

Cei din familia lui Dincă fac în așa fel încât să aibă declarații coroborate. Mint de sting toți. Se salvează unii pe alții”, a spus Tonel Pop.

suraa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW