Friday, January 21, 2022
Jurnalism corect


Tonel Pop, dat în judecată după ce ar fi afirmat că Gheorghe Dincă și-a violat propria fiică/ Avocatul inculpatului: Este neadevărat

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 2 decembrie 2019 Etichete: , ,

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lasconschi, a declarat că bărbatul din Caracal a decis să îl dea în judecată pe avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, după ce acesta ar fi afirmat că Gheorghe Dincă și-a violat propria fiică.

„Este neadevărat ceea ce a susținut domnul avocat Tonel Pop. Domnul Dincă i-a spus că îl dă în judecată, pentru că a afirmat că el ( Gheorghe Dincă, n.r.) , și-ar fi violat propria fiică. Tonel Pop probabil a înțeles greșit, nu îmi dau seama, dar asta i-a reproșat, sau în cazul în care a înțeles probabil că a vrut să facă în așa fel că dacă l-ar da Dincă în judecată, să încerce și el să îl dea în judecată pe motiv că l-a amenințat”, a declarat pentru mainnews.ro Claudiu Lasconschi.

Tonel Pop a declarat, după audierile lui Gheorghe Dincă de la sediul IGPR, că procurorii i-au permis bărbatului din Caracal să îl amenințe, ba chiar să sară la bătaie la acesta.

„Acest Dincă m-a amenințat timp de câteva minute, spre amuzamentul procurorilor. M-a amenințat, s-a repezit asupra mea. Acum procurorii ne sperie cu Dincă. Acesta mi-a spus că dacă am fete e posibil să fie violate. Practic, era mână în mână cu procurorii, deoarece l-au lăsat minute în șir pentru a ne jigni. A sărit la mine”, a declarat Tonel Pop.

Pe de altă parte, avocatul lui Dincă susține că bărbatul nu s-a ridicat din scaun.

„Gheorghe Dincă nu s-a ridicat din scaun. Dincă era între mine și ceilalți avocați. Ca să se ridice trebuia să treacă de mine”, a declarat acesta.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW