Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Tonel Pop: Alexandra a dat date după care putea fi găsită instantaneu/ Declarațiile lui Dincă nu se potrivesc

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 6 septembrie 2019 Etichete: , , , ,

După ce DIICOT a prezentat stadiul anchetei de la Caracal, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, susține că Alexandra putea fi găsită imediat de polițiști pentru că atunci când a sunat la 112 a dat foarte multe detalii, fără a menționa însă datele furnizate de tânără. Mai mult, avocatul familiei Melencu mai susține că nu au fost consemnate toate datele în raportul întocmit de MAI

„A dat date după care putea fi găsită instantaneu. Alexandra a dat mai multe detalii decât apar în acel raport. Detaliile, speranţa şi probabilitatea să fie găsită prin datele pe care le-a furnizat această fetiţă erau mult mai mari decât ce s-a auzit şi ce s-a înţeles până acum din presă. Fetiţa asta, ca şi Luiza, a dat date prin care putea fi găsită aproape instantaneu, care nu sunt încă cunscute. Aceste lucruri apar în declaraţiile polţiştilor care au fost audiaţi cred şi de către Secţia Specială de Investigare a Magistraţilor şi alte lucruri lipsesc din ce s-a spus public, care de fapt intoxicau informaţiile privind acel raport al MAI aşa cum a fost dat presei. Nu coincid cu situaţia descrisă de poliţişti. Nu au vorbit doi poliţişti cu Alexandra, ci trei după ce s-a terminat apelul de la 11”, a declarat Tonel Pop.

„Gheorghe Dincă a dat niște lămuriri tehnice care nu se potrivesc cu scenariul pe care îl știe toată lumea”, a mai spus avocatul.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW