Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Tomac: Cu excepţia PMP, aproape nimeni nu şi-a dorit onest să revenim la alegerea primarilor în 2 tururi

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 15 februarie 2020 Etichete: , , ,

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, spune că în realitate „aproape nimeni” nu şi-a dorit alegerea primarilor în două tururi de scrutin, cu excepţia partidului pe care îl conduce.

Realitatea este una singură: că cu excepţia PMP aproape nimeni nu şi-a dorit în mod onest să revenim la alegerea primarului în două tururi. Realitatea este că am rămas cu un singur tur şi PMP-ul este pregătit oricând de discuţii politice serioase, nu de improvizaţii, cu cei cu care putem fi parteneri – mă refer aici a PNL şi USR – dar oferta noastră de a ne aşeza la aceeaşi masă este limitată în timp şi dacă nu vor înţelege mesajul nostru nu este nicio problemă, dar să nu mai auzim refren plin de minciuni cum am auzit la prezidenţiale, că PMP-ul şi-a pus candidat pentru a încurca pe cineva. (…) O spunem de câteva luni de zile că atât în Capitală, cât şi în marile oraşe din ţară este nevoie de dialog. Nu poţi să-l dai pe Bădălău jos de la – Bădălău mă refer la structura politică a PSD din judeţul Giurgiu – fără o alianţă. Avem nevoie de candidaţi comuni în anumite consilii judeţene, avem nevoie de candidaţi comuni pentru anumite primării. Dacă nu va exista această voinţă, atunci să le mulţumească celor din PSD pentru că le fac jocul cei care nu vor să se aşeze la masă pentru a stabili candidaţi comuni. Mai târziu să nu vină nimeni să spună că PMP nu şi-a dorit să existe candidaţi comuni”, a declarat Eugen Tomac, sâmbătă, la Colegiul Naţional al PMP, care s-a desfăşurat la Sinaia.

Guvernul condus de Ludovic Orban a fost demis prin moţiune de cenzură după ce Executivul şi-a asumat răspunderea în faţa Parlamentului pentru schimbarea legislaţiei electorale astfel încât să se revină la alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW