Monday, July 22, 2024
Jurnalism corect


TNB organizează sâmbătă spectacolul-pilot „Dineu cu proști” / Spectatorii trebuie să fie vaccinați împotriva COVID-19

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 15 mai 2021

Sâmbătă, 15 mai, are loc spectacolul pilot Dineu cu proști la Teatrul Național București, unde vor putea participa doar persoane vaccinate, la 75% din capacitatea Sălii Mari a TNB și cu purtarea obligatorie a măștii de protecție.

Primul spectacol pilot a avut loc vineri la Opera Națională București, iar sâmbătă vor avea loc spectacole-test la Teatrul Național din București și la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

În contextul în care a fost aprobată, în ședința de Guvern din data de 10 mai a.c., Hotărârea privind prelungirea stării de alertă care asigură cadrul legal pentru desfășurarea evenimentelor test/ pilot din domeniul cultural, instituțiile din subordinea Ministerului Culturii vor organiza o serie de evenimente pilot, în perioada 14-15 mai 2021”, potrivit site-ului TNB.

Spectacolul „Dineu cu proști”, în regia lui Ion Caramitru, are o distribuție formată din Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu/Aylin Cadîr, Ion Caramitru, Alexandru Bindea, Costina Cheyrouze/Teodora Mareș, Dorin Andone/Tomi Cristin și Alexandru Georgescu.

Sala Mare a TNB va putea fi ocupată la 75% din capacitate, iar spectatorii vor fi obligați să poarte masca de protecție în timpul spectacolului.

Regulile spectacolului-pilot

Acest eveniment cultural se înscrie în cadrul unui program pilot privind reluarea spectacolelor în săli în condiții cât mai relaxate. Momentan, în această etapă a programului, vor avea acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, urmând ca pe viitor, în funcție de evoluția epidemiologică, să se extindă către toți iubitorii de artă.

Participarea la acest spectacol pilot se face doar pentru persoanele vaccinate cu ambele doze (ciclu complet de imunizare cu unul din vaccinurile autorizate și la 10 zile de la rapel). Verificarea se va face la intrare de către angajații instituției de spectacol, pe baza cărții de identitate, prin intermediul platformei STS.

Accesul în sala de spectacol se face cu cel puțin o oră înainte de începere”, sunt regulile de participare la spectacolul pilot, organizat de TNB.

Sursa foto: tnb.ro

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/tnb-organizeaza-sambata-spectacolul-pilot-dineu-cu-prosti-spectatorii-trebuie-sa-fie-vaccinati-impotriva-covid-19/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW