Saturday, October 1, 2022
Jurnalism corect


Tinere din Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități, obligate să se prostitueze. Descinderi de amploare în Timișoara

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 17 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Procurorii DIICOT au descins, marți dimineață, la locuințele a șase persoane suspecte că ar fi racolat tinere cazate în Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș și le-ar fi obligat să se prostitueze.

Descinderiile au avut loc la patru adrese pe raza județului Timiș, la locuințele a 6 persoane. Cei implicați sunt suspecți că ar fi acționat într-un grup infracțional organizat, specializat în trafic de minori și trafic de persoane.

Totul a început în 2017, când suspecții au început să racoleze tinere cazate cazate în Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș. Fetele erau amenințate și bătute pentru a fi silite să întreţină relaţii sexuale contra-cost.

Banii erau însușiți de suspecți, conform procurorilor.

DIICOT transmite că fetele erau racolate prin intermediul unei alte tinere care a fost cazată în trecut în centrul de plasament. Fata s-ar fi folosit de sora ei, aflată încă în centru, pentru a racola tinere.

 “După părăsirea Centrului de Plasament, M.S. a continuat să racoleze și alte fete aflate în Centru, exploatând în modalitatea arătată mai sus alte două persoane vătămate, dintre care una minoră. În aceste activități, numita M.S. a fost ajutată de către sora sa, M.E., care era beneficiară a Centrului”, transmit procurorii.

sursa foto: Redactia

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW