Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Țigări de contrabandă descoperite pe Aeroportul Internațional Henri Coandă cu ajutorul câinelui Ebasa

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 26 decembrie 2023

Autoritățile de frontieră de la Aeroportul Internațional Henri Coandă au descoperit marți, 26 decembrie, în bagajele a trei femei, cetățeni bulgari, o cantitate impresionantă de țigări nedeclarate, cu ajutorul câinelui de poliție Ebasa. 

În noaptea de 26 decembrie 2023, în jurul orei 01:20, trei femei cu vârste cuprinse între 30 și 34 de ani, sosite cu o cursă din Istanbul, au fost supuse unui control amănunțit de către polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali de la Aeroportul Henri Coandă. După ce au trecut formalitățile de frontieră și și-au recuperat bagajele, femeile au fost direcționate către culoarul verde, destinat celor fără obiecte de declarat, a transmis Poliția de Frontieră într-un comunicat de presă.

Acționând pe baza analizei de risc, autoritățile au decis să efectueze un control amănunțit al bagajelor de cală folosind câinele de serviciu Ebasa. Astfel, au fost descoperite în mai multe geamantan de dimensiuni mari nu mai puțin de 4.050 de pachete de țigări, cu un total de 81.000 de țigarete, toate nedeclarate.

În conformitate cu procedurile, întreaga cantitate de țigări a fost reținută de către autoritatea vamală, iar în cauză va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea pentru demararea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW