Thursday, December 8, 2022
Jurnalism corect


Tiberiu Horațiu Gorun, numit în funcția de secretar general al Guvernului

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 2 februarie 2021

Prim-ministrul Florin Cîțu l-a numit pe Tiberiu Horațiu Gorun în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Gorun (41 de ani) îl înlocuiește în această funcție pe Dragoș Condrea, numit în funcția de secretar general al Guvernului pe 8 decembrie de către Nicolae Ciucă, prim-ministrul interimar de la acea vreme.

Noul secretar general al executivului a fost coleg cu Florin Cîțu în Ministerul Finanțelor, având funcția de secretar general adjunct.

Este absolvent al Facultății de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, iar în 2003 a terminat un master de Studii Europene Comparate la Universitatea „Babeş Bolyai”. În 2006, la aceeași universitate, Gorun și-a dat doctoratul în istorie.

Din 1998 lucrează în sistemul de educație, pornind ca profesor suplinitor într-un liceu din Gorj și ajungând în 2008 conferenţiar universitar doctor la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, unde rector era tatăl său, Adrian Gorun.

În perioada 2009 – 2010, Tiberiu Horațiu Gorun a fost subprefect al județului Gorj, fiind susținut de PDL.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW