Thursday, March 28, 2024
Jurnalism corect


Teodorovici ia în calcul varianta de a da în judecată PSD/ Motivul: Pierderea funcției de președinte executiv

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 1 februarie 2020 Etichete: , , ,

Senatorul Eugen Teodorovici a declarat, sâmbătă, după întâlnirea conducerii Partidului Social Democrat cu grupurile parlamentare, că, săptămâna viitoare, o să decidă dacă va acționa sau nu în judecată partidul din care face parte pentru pierderea funcției de președinte executiv.

Întrebat ce aşteptări are de la acest demers de a da în judecată PSD, Teodorovici a răspuns:„Să se respecte statutul, nimic altceva. Este primul pas pentru a arăta foarte clar românilor că noi, ca Partid Social Democrat, respectăm legile ţării. Respectând legile ţării trebuie să respectăm şi statutul, care este Biblia partidului. Nu vreau decât să se respecte statutul pe care Congresul PSD l-a adoptat şi mai departe să arătăm românilor că respectăm legea noastră proprie, internă. Este o ipoteză pe care o iau în calcul foarte serios şi probabil că săptămâna următoare o să decid exact în acest sens”.

Eugen Teodorovici și-a pierdut funcția de președinte executiv al PSD, pe data de 26 noiembrie  în urma demisiei Vioricăi Dăncilă de la șefia partidului.

Eugen Teodorovici a adus numeroase critici la adresa actualei conduceri a partidului social-democrat. Fostul ministru al Finanțelor a anunțat, pe 30 ianuarie, că ar putea da în judecată partidul pentru a se constata că el trebuia să fie lider interimar în urma demisiei Vioricăi Dăncilă.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW