Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Teodorovici explică ce a vrut să spună atunci când a folosit expresia „îmi plac c**vele, dar nu în politică”

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 29 octombrie 2019 Etichete: , ,

Ministrul demis al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a explicat, la digi24, ce a vrut să spună prin expresia „îmi plac c**vele, dar nu în politică”. El susține că a fost „o metaforă” și că se referea la cele mai noi achiziții ale PSD. El face trimitere la înscrierea în partid a lui Cozmin Gușă. 

Eugen Teodorovici a făcut acea afirmație în contextul audierii lui Florin Cîțu ca ministru al Finanțelor și nu la o ședință de partid.

„E o metaforă. Nu mă refeream la faptul că îmi plac (…), ci că îmi doresc ca în politica din România să nu mai fie astfe de caractere”, a spus Teodorovici.

Ministrul demis al Finanțelor, care este al doilea om din PSD, precizat că este vorba despre „ultimele achiziții făcute”.

„Lumea pesedistă se întreabă de ce au fost făcute astfel de achiziții care nu ne onorează, pentru că sunt persoane care au criticat PSD”, a spus el.

Întrebat dacă este vorba despre Cozmin Gușă, Teodorovici a spus: „Dacă așa îl cheamă, el este”.

„Îmi doresc ca în România să nu mai existe astfel de politicieni”, a adăugat el.

Teodorovici a spus că șeful PSD sector 1, Dan Tudorache, care a postat pe Facebook adeziunea la PSD a lui Gușă, nu a vobit nici cu el, nici cu Viorica Dăncilă, șefa PSD, despre acest lucru.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW