Wednesday, June 16, 2021
Jurnalism corect


Teodorovici, după ce au apărut informații că ar negocia cu Ponta pentru înlăturarea Vioricăi Dăncilă: Fakenews

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 29 august 2019 Etichete: , , ,

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, președinte executiv al PSD, spune că informațiile care au apărut în presă, conform cărora acesta ar purta discuții cu Victor Ponta pentru înlăturarea Vioricăi Dăncilă din fruntea guvernului, nu sunt adevărate.

„Iată că nu orice breaking news înseamnă real news sau quality news!
Iată că breaking news înseamnă și fake news!

Tocmai ce am aflat, fiind în drum spre Pitești, unde voi participa la CEx PSD Argeș, că au apărut recent în presă informații despre negocierile pe care le-aș fi avut sau le-aș purta acum cu Victor Ponta pentru înlăturarea președintelui PSD, doamna Viorica Dăncilă și pentru preluarea funcției de premier al României.

Binevoitorilor și combinatorilor le transmit că nu și-au găsit nici persoana, nici subiectul.

Oamenilor, fie că sunt sau nu simpatizanți ai PSD, le spun ceea ce le spun și colegilor mei, că un om politic nu are voie să fie motivat în acțiunile sale decât de proiectele cerute de poporul căruia îi datorează alegerea în diverse funcții și niciodată”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Declarația vine în contextul în care în spațiul public au apărut informații conform cărora Teodorovici se gândește că ar putea fi premier într-un viitor cabinet PSD-ALDE-Pro România, însă, pentru acest scenariu, Klaus Iohannis trebuie să desemneze un nou premier de la PSD, ceea ce președintele a spus clar că nu va face.

Eugen Teodorovici va participa, joi, la CEx PSD Argeș, alături de premierul Viorica Dăncilă și de ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor.

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW