Sunday, May 16, 2021
Jurnalism corect


Tensiuni în ședința PSD de la Parlament. Dăncilă:  Dacă veniți cu inițiative care fac mai mult rău decât bine nu este ok

By Tudor Alexandru , in Politic Stirile zilei , at 21 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Premierul demis al României, Viorica Dăncilă, le-a transmis social-democraților în ședința PSD din Parlament să fie uniți în campania prezidențială. Liderul PSD le-a spus președinților Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și a Camerei Senatului, Teodor Meleșcanu, să își comaseze acțiunile într-o zi, maxim două, iar în restul zilelor să meargă în campanie, potrivit unor surse politice.

„Avem nevoie de dumneavoastră lângă primari. Săptămâna aceasta vom ajunge în Moldova, iar săptămâna viitoare în Ardeal. Vă rog să fie alături de primari și senatorii și deputații. Vreau ca parlamentarii să fie implicați, nu vreau să aud scuze. Trebuie să avem o acțiune comună”, a declarat premierul demis.

În ședința PSD s-a vorbit și despre proiectul de lege depus de senatorul PSD Eugen Teodorovici, care prevede impozitarea bacșișului și includerea sumei denumite „bacșiș” pe bonul fiscal. În acest context, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus că „impozitarea bacșișului este o chestiune foarte proastă”.

La rândul său, Viorica Dăncilă le-a transmis social-democraților ca atunci când depun anumite inițiative legislative să cunoască impactul.

„Dacă veniți cu inițiative care fac mai mult rău decât bine nu este ok. Dacă veniți cu anumite legi, trebuie să știm impactul”, le-a transmis premierul social democraților.

Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW