Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Tel Drum, contract de 100 de milioane de lei cu Consiliul Județean Teleorman / Clotilde Armand: În plină pandemie, PSD umple conturile Tel Drum

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 12 mai 2020 Etichete: , ,

Compania Tel Drum, despre DNA spune că ar fi controlată de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a câștigat un nou contract, în valoare de 100 milioane de lei, cu Consiliul Județean Teleorman, pentru „întreţinere curentă şi periodică pe timp de vară a drumurilor judeţene”. Licitația a fost descoperită de europarlamentarul USR, Clotilde Armand, care acuză PSD că umple conturile acestei firme.

Potrivit caietului de sarcini publicat pe SEAP, acordul cadru este împărțit în două loturi – Lot 1 – Zona nr. 1 VEST Lot 2 – Zona nr. 2 EST.

Durata acordului este de 48 de luni din momentul parafării contractului

Clotilde Armand: Alo, DNA?

Eurodeputatul USR, Clotilde Armand a acuzat PSD că atribuie contracte firmei Tel Drum, despre care spune că este controlată de Liviu Dragnea.

„În plină pandemie de COVID19, PSD umple conturile TEL DRUM cu peste 100 milioane lei. M-am uitat din nou prin SICAP și am decoperit cum Consiliul Județean Teleorman i-a atribuit în data de 6 mai 2020 firmei TEL DRUM, controlată de Liviu Dragnea, un contract în valoare de… țineți-vă bine: 109.479.943 lei (22.668.062 €) pentru ”Întreţinere curentă şi periodică pe timp de vară a drumurilor judeţene”. Închisoare, carantină, nu mai contează… TEL DRUM plombează. Trebuia să fie în insolvență dar uite că le merge bine treaba. Alo, DNA?”

Sursa foto: Digi24.ro

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/tel-drum-contract-de-100-de-milioane-de-lei-cu-consiliul-judetean-teleorman-clotilde-armand-in-plina-pandemie-psd-umple-conturile-tel-drum/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW