Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Tatăl lui Vlad Pascu rămâne sub control judiciar/De ce consideră Miruna Pascu că a ajuns rebel fiul ei: „Așa te-a învățat taică-tu”

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 18 septembrie 2023 Etichete: , , , ,

Tribunalul București a respins, luni, 18 septembrie, contestația  lui Mihail Pascu Claudiu, tatăl tânărului care a provocat tragedia din stațiunea 2 Mai, aflat sub influența drogurilor, împotriva măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile, impusă de DIICOT. Decizia este definitivă. 

Mihail Claudiu Pascu a fost plasatsub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce, la percheziţiile de săptămâna trecutp la locuinţa sa ar fi fost găsită muniţie deţinută ilegal. De asemenea, este cercetat pentru vătămare corporală, după ce ar fi lovit ușor cu motocicleta un grup de jurnaliști aflați în fața DIICOT. De asemenea, Miruna Pascu, fosta soție a lui Mihai Claudiu Pascu, este arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi șantajat o martoră din dosarul în care se fac cercetări pentru trafic de droguri, la adresa fiului său, Vlad Pascu, după cum Main News a mai relatat.

Din convorbirile interceptate de procurori, probe în dosarul de arestare preventivă, reiese că Vlad Pascu ar fi dorit să imite comportamentul „rebel” al tatălui său.

„Ai ajuns pentru ca ti-ai dorit intotdeauna sa fii in centrul atentiei lu tac-tu, sa te aprecieze el. El fiind un rebel care nu pune pret pe morala si pe carte si pe educatie, a zis ca va pune pret ca tu esti smecher. Asa te-a invatat, sa fii smecher! Si ai intrat intr-un club de asa zisi smecheri”, i se adresa Miruna Pascu fiului său, la telefon, cu câteva zile înainte să ajungă și ea după gratii.

Autorul accidentului de la 2 Mai soldat cu moartea a două persoane, Vlad Pascu, este urmărit penal pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, trafic de droguri de mare risc şi punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri, în dosarul în care au avut loc mai  multe percheziţii în Capitală, a precizat DIICOT.

Părinții lui Vlad Pascu sunt implicați în afaceri imobiliare extrem de profitabile, spun apropiații lor.

Citește și:  Planurile Mirunei Pascu să-l scoată pe fiul său din arest: Eu vreau să-ți fac dosar medical/Interesul nostru e să prelungim procesul cât mai mult

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

Comentarii