Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Tatăl lui Vlad Pascu, aproape să intre cu motocicleta într-un grup de jurnaliști/Poliția s-a autosesizat

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 14 septembrie 2023

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a accidentat mortal doi studenți la 2 Mai, după ce a condus sub influența drogurilor, a încercat să scape de întrebările jurnaliștilor și aproape că a intrat cu motocicleta într-un grup  de cameramani prezenți în fața DIICOT. Bărbatul a accelerat, în ciuda riscului de a lovi persoanele din fața sa. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Astfel, Poliția Capitalei a anunțat că s-a autosesizat în acest caz și va dispune măsuri legale.

„Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele. Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, informează Poliția Capitalei.

Mihai Pascu a fost audiat de procurori în dosarul în care este cercetat fiul său, iar surse judiciare spun că el a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce, la percheziţiile de joi dimineaţă, la locuinţa sa ar fi fost găsită muniţie deţinută ilegal. De asemenea, la DIICOT încă dau explicații prietenii lui Vlad Pascu și  mama sa, Miruna Pascu. Cea din urmă este suspectată că a încercat să influențeze declarațiile martorilor din dosar în favoarea fiului său. Despre acțiunea procurorilor din această dimineață, puteți citi mai multe aici.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW