Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Tarom suspendă zborurile spre și dinspre Austria

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 14 iulie 2020 Etichete: ,

Tarom a suspendat zborurile spre și dinspre Austria pe în perioada 16 iulie – 31 iulie 2020. Decizia companiei aeriene vine în contextul în care statul austriac a interzis, începând cu 16 iunie, zborurile către România și alte nouă state.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate, precizează Tarom. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor.

„Începând cu data de 16 iulie 2020, #Austria interzice zborurile regulate directe din #România, dar și din alte 9 state. Ca urmare a acestor restricții, TAROM suspendă operarea către/dinspre Austria, în perioada 16 iulie – 31 iulie 2020 inclusiv.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate.
Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului.
Mai multe detalii: https://tarom.ro/bucura-te-de-flexibilitate

Ȋn cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm să vă adresaţi la: tarom@aon.at sau contact@tarom.ro .

Menționăm faptul că de la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele considerate în interesul Republicii Austriece, precum şi cele care transportă mărfuri (curse cargo), bolnavii, cetăţeni austrieci repatriaţi, personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură și zborurile de repatriere (chartere speciale)”, este anunțul făcut de compania aeriană.

De asemenea, Ministerul de Externe a anunțat oficial că vor fi suspendate cursele aeriene regulate dintre Austria și România între 16 și 31 iulie.

„Începând cu data de 16 iulie a.c, ora 00.00, vor fi suspendate cursele aeriene regulate directe din mai multe state, printre care se numără și România. Noile reglementări sunt valabile până la data de 31 iulie 2020”, a anunțat MAE.

Sursa foto: Facebook / TAROM

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW