Saturday, May 25, 2024
Jurnalism corect


TAROM suplimentează zborurile pe ruta București – Chișinău

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 septembrie 2023

Compania TAROM introduce din 24 septembrie două noi zboruri pe relaţia Bucureşti – Chişinău începând de la 85 euro pe segment.

TAROM opera zboruri suplimentare în fiecare week-end, ajungând la 21 de zboruri pe săptămână dus-întors. Preţurile pentru un bilet către sau dinspre Chişinău pornesc de la 85 de Euro/segment cu transportul unui bagaj de cală de 23 kg şi a unui bagaj de mână de 8 kg.

Biletele au fost puse în vânzare începând de joi, 14 septembrie.

„TAROM este operatorul tradiţional care a menţinut vie conexiunea dintre Chişinău şi Bucureşti. Operăm pe această relaţie din 1997. Pentru că un procent semnificativ dintre pasageri folosesc serviciile noastre pentru a se conecta la reţeaua de rute operate de TAROM, am decis să le oferim mai multă flexibilitate prin introducerea noilor zboruri. În continuare, rămânem cea mai bună ofertă pe această rută, cu toate serviciile integrate în preţ, fără costuri ascunse”, a declarat Monica Cramer, director comercial TAROM.

TAROM asigură conexiuni flexibile pentru pasagerii din Republica Moldova care pot ajunge, prin Aeroportul Otopeni, la 20 de destinaţii externe, dintre care cinci în Orientul Mijlociu, sau la oricare dintre cele șapte destinaţii interne care fac parte din portofoliul de operare al companiei naţionale.

Concurență pentru TAROM

Pe lângă Tarom, compania HiSky va începe operarea, începând din 25 septembrie, pe această rută, cu trei frecvențe pe săptămână.

Tarifele vor porni, susțin reprezentanții companiei, de la 49 euro (circa 250 lei)/segment.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW