Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


TAROM reia zborurile pe relația cu Tel Aviv

By Vîrban Robert , in Război în Orientul Mijlociu Stirile zilei , at 18 decembrie 2023

Compania TAROM anunţă că va relua operarea zborurilor pe relaţia Tel Aviv, cu două curse săptămânale, începând din ianuarie 2024.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de TAROM, prima cursă, programată pentru 1 ianuarie, cu numărul RO155/6 va fi operată conform următorului orar de zbor:

– RO155: plecare din Bucureşti (OTP) la ora 20.45 şi sosire la Tel Aviv (TLV) la ora 23.20 în 1 ianuarie 2024

– RO156: plecare din Tel Aviv (TLV) la ora 00.20 şi sosire la Bucuresti (OTP) la ora 03.05 în 2 ianuarie 2024

”Compania TAROM monitorizează în continuare situaţia de securitate din Israel şi este în permanentă comunicare cu autorităţile locale şi internaţionale în vederea reluării operării. În contextul reluării operării şi a schimbării situaţiei actuale din Israel, program de zbor va fi ajustat corespunzător şi va fi reflectat în sistemele de rezervări”, se arată în comunicat.

Din a doua săptămână a lunii ianuarie, compania TAROM va opera două frecvenţe săptămânale, în zilele de joi şi duminică, având în analiză dezvoltarea progresivă a operării în funcţie de situaţia din Israel.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Aceasta deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Sursa foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW