Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Tăriceanu: Solicităm PNL-ului să dea dovadă de responsabilitate și să voteze Cabinetul Cîțu. Decât niciun Guvern, mai bine unul slab

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 11 martie 2020 Etichete: ,

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat după ședința Biroului Politic Executiv a formațiunii că România se află într-o criză „extrem de serioasă”, pe lângă problema epidemiei de coronavirus, fiind și problema Guvernului interimar.

„Trebuie să constat că în momentul de față România se găsește într-o criză extrem de serioasă, aș spune chiar gravă, pe lângă problema coronavirusului, noi avem un Guvern demisionar, un Guvern care este într-o capacitate parțială de a adopta măsurile urgente care se impun. 

Acest lucru se datorează în primul rând președintelui Klaus Iohannis, apoi premierului Orban. Discuția pe care am avut-o cu colegii mei a fost una foarte clară, solicităm și președintelui, și PNL-ului, să dea dovadă de responsabilitate și mâine în Parlament să voteze la vedere Cabinetul Cîțu. Procedurile în Parlament s-au desfășurat, vrem să arate responsabilitate și atât eu cât și colegii mei vom vota acest Guvern. Decât niciun Guvern, mai bine unul slab”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW