Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Tăriceanu revine asupra candidaturii la prezidențiale: Am anunțat mai de mult intenția de a candida

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 19 iunie 2019 Etichete: , ,

Președintele ALDE revine asupra candidaturii la prezidențiale, menționând că cea mai bună variantă este cea a unui candidat comun al Coaliției, însă își menține intenția de a se înscrie în cursă. Precizarea vine în contextul în care, după ce Senatul a votat împotriva ridicării imunității, Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu mai e o opțiune candidatura.

„Am discutat acest lucru cu colegii mei, nu sunt solicitări noi, nu mi-am schimbat punctul de vedere. Am anunţat mai de mult intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, dar în acelaşi timp ţin să subliniez că aşa am discutat cu cei din PSD în cadrul coaliţiei politice pe care o avem că este cu mult mai util să avem o candidatură comună. Nu mi-am schimbat punctul de vedere. Trebuie în perioada următoare (…) să discutăm cu cei din PSD. Prima opţiune rămâne cea a unei candidaturi comune”, a declarat Tăriceanu.

„În acest moment candidatura la prezidenţiale nu intră în discuţie în ceea ce mă priveşte. Pentru mine nu este o opţiune pe care în momentul de faţă să o analizez”, spunea președintele Senatului pe 3 iunie, după ce Senatul a votat împotriva ridicării imunității.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW