Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Tăriceanu, mesaj pentru români: Să facem din 2020 anul lui „fără incompetenți în funcții publice”

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 31 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că anul 2019 a fost anul lui „fără penali în funcții publice” și îi îndeamnă pe românii care se vor prezenta la urne la alegerile locale și parlamentare să facă din 2020 anul lui „fără incompetenți în funcții publice”.

„Iată că trece și anul 2019! Un an important, cu două rânduri de alegeri și cu 30 de ani de la Revoluția română! Un an în care democrația a fost pusă la încercare și a funcționat, dovadă fiind soluțiile politice rapide găsite la criza politică din partea a doua a anului. Un an în care ne-am adus aminte, mai mulți decât în alții, de cei cărora le datorăm traiul în democrație: eroii de la Timișoara, București, Cluj, Sibiu, Brașov și alte câteva orașe. Un an în care economia a crescut mai mult decât în alte state europene ceea ce ne dă speranța că mergând în acest ritm vom recupera decalajul moștenit în 1989.

Dragi români, în prag de An Nou vă îndemn să privim cu încredere la viitor. Depinde doar de noi să transformăm 2020 într-un an și mai bun decât cel pe care tocmai îl încheiem. Depinde numai de noi să refacem legăturile profunde care să ne țină uniți, la bine și la greu. Depinde doar de noi să ne facem o viață mai bună!”, a scris liderul ALDE pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că la alegerile locale și parlamentare ALDE va face tot ce îi stă în putință să aducă în fața românilor oameni cu experiență și competență.

„Să nu uităm că și în anul care începe în câteva ore vom avea două rânduri de alegeri. Puteți conta pe mine, puteți conta pe colegii mei din ALDE, că vom face tot ce ne stă în putință să aducem în fața dumneavoastră oameni cu experiență și competență care să vă poată reprezenta la nivel local sau național. Mandatul lor trebuie să fie foarte clar: să participe la generarea de bunăstare pentru toți românii! Să se asigure că această bunăstare ajunge, în mod corect, la toți românii. Să dea legi drepte care să poată fi înțelese de toți! Să fie pavăză în fața oricăror încercări de limitare a drepturilor și libertăților românilor, oriunde trăiesc, muncesc sau studiază ei! Să se asigure că justiția nu se întoarce înapoi la anii de abuzuri!

Anul 2019 a fost anul lui “fără penali în funcții publice”. Haideți să facem din anul 2020 anul lui “fără incompetenți în funcții publice”!

La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a mai spus Tăriceanu.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW