Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Tăriceanu, mesaj pentru Dăncilă: Finalul va fi același – va trebui să vină în fața Parlamentului pentru a dovedi soliditatea susținerii

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 1 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Călin Popescu Tăriceanu îi transmite un mesaj premierului Dăncilă cu scopul de a îi arăta ca știe despre încercările acesteia de a racola parlamentari de la ALDE, dar și de promisiunile pe care le face. Tăriceanu spune că Dăncilă promite funcții în Guvern, negociază șefia Senatului, în speranța că va avea parte de susținere parlamentară atunci când va veni pentru votul de încredere. 

„Observ de câteva zile o zbatere disperată a d-nei Dăncilă în încercarea de a se salva de la înec.
A ajuns să promită cam tuturor parlamentarilor ALDE chiar portofolii ministeriale, doar – doar îi va convinge să i se alăture. Şi, cum n-a reuşit, acum a scos pe „tarabă”, tot pentru colegii mei, inclusiv funcţia de preşedinte al Senatului, pe care am anunţat că o voi elibera la începutul sesiunii parlamentare de toamnă. A făcut-o chiar fără să-şi consulte colegii de partid care aspiră în mod natural la preluarea acestei demnităţi importante, în condiţiile în care partidul domniei sale are o majoritate.
Dragă Viorica, ai grijă, mai ai puţin şi eşti gata să ajungi cu „oferta” la mine!

P.S. Toate aceste demersuri inspirate de consilierii cu care s-a pricopsit în ultima vreme sunt gândite în logica celor care o ghidonează: totul se vinde şi se cumpără!
Orice ar face însă, și indiferent de tertipurile la care apelează, finalul va fi același: va trebui să vină în fața Parlamentului pentru a dovedi soliditatea susținerii. Și atunci…”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW