Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Tăriceanu, mesaj cu câteva zile de alegerile prezidențiale: „Niciuna din ofertele candidaților nu sunt convingătoare”

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 20 noiembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a postat pe pagina sa de Facebook, cu doar câteva zile înainte de alegerile prezidențiale, un mesaj în care spune ca „niciuna din ofertele candidaților nu sunt convingătoare”

„Mai sunt câteva zile până la desfășurarea turului doi care va da rezultatul privitor la viitorul președinte al României pentru următorii 5 ani. Chiar azi am avut o videoconferință cu președinții organizațiilor județene, unde am constatat, nu e de mirare, că există o mare diversitate de puncte de vedere.

Din punctul meu de vedere, niciuna din ofertele celor doi candidați nu este una convingătoare. Și având în vedere că Mircea Diaconu nu s-a calificat în turul doi, eu consider că trebuie să dăm dreptul simpatizanților noștri, membrilor noștri, în mod liber și democratic să facă propria alegere, pe baza propriei analize, pe baza propriei evaluări și să decidă în consecință”, a transmis președintele ALDE, într-un mesaj video, postat pe Facebook.

ALDE și Pro România l-au susținut în cursa prezidențială pe actorul Mircea Diaconu. Fostul europarlamentar a obținut în turul întâi al alegerilor un rezultat de 7,90%.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW