Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


Târgul de Crăciun București 2023 se deschide pe 30 noiembrie

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 14 noiembrie 2023

Târgul de Crăciun București 2023 își deschide porțile joi, 30 noiembrie, în Piața Constituției, a anunțat Centrul de Creație, Artă și Tradiție a Municipiului București (Creart). Printre atracțiile ediției din acest an se numără două zone dedicate muzicii specifice sărbătorilor, una dedicată colindelor, iar alta animată de DJ pe ritmurile internaționale ale melodiilor consacrate sezonului de iarnă, precum și caruselul, căsuța lui Moș Crăciun și roata panoramică. 

„Bradul înalt de 30 de metri, îmbrăcat în cetină, decorațiunile luminoase, căsuțele frumos ornate, deliciile tradiționale și internaționale, activitățile de poveste pregătite pentru toți vizitatorii, concertele de colinde și muzica specifică sărbătorilor, toate vor crea atmosfera magică a Crăciunului, chiar în inima orașului”, se arată într-un comunicat de presă.

În seara de debut, de la ora 18:00, se va aprinde iluminatul festiv în Capitală.

Târgul de Crăciun București va fi deschis zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 22:00, iar sâmbătă și duminică, între 10:00 si 22:00. De Ziua Națională a României – 1 Decembrie, publicul este așteptat începând cu ora 10:00, iar în Zilele de Crăciun, programul este următorul: pe 25 decembrie, de la ora 12:00, iar pe data de 26 decembrie, începând de la 10:00.

Foto: Inquam Photos / Mircea Manole

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW