Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Tânăr de 26 de ani din Gorj, reținut pentru că ar fi adus cocaină din Italia pentru a o vinde în România

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 28 octombrie 2019 Etichete: , , , ,

Un tânăr de 24 de ani din Gorj a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Acesta ar fi adus cocaină din Italia, în valoare de 25 000 de euro, cu scopul de a o vinde în România. 

Tânărul a fost prins în flagrant, duminică, în timp ce a preluat un pachet de cocaină de 250 de grame pe care îl ducea din Râmnicu Vâlcea în localitatea Polovragi, județul Gorj,

Drogurile proveneau din Italia și urma să fie vândută de inculpat către diverși consumatori din Gorj, conform DIICOT.

Luni inclupatul în vârstă de 24 de ani a fost prezentat  Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

Comentarii


  • Отличная статья, благодарю!

    В качестве благодарности хочу поделиться информацией: деревянные наличники на окна и двери в Санкт-Петербурге для коттеджей являются отличным выбором среди владельцев домов.
    Деревянные наличники на окна для домов – это отличный выбор, сочетающий в себе эстетику, прочность и экологическую чистоту. Если у вас есть желание придать своему загородному дому особый шарм, обратите внимание на наличники из массива дерева.
    В Санкт-Петербурге работает много организаций, специализирующихся на изготовлении и установке деревянных наличников. Одна из них – компания КубЭра. Предлагает большой ассортимент моделей, цветов и отделок.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *