Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Tânăr de 19 ani, victima protestelor violente din SUA pentru George Floyd

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 30 mai 2020 Etichete: , , ,

âProtestele violente din Statele Unite care au loc de o săptămână au făcut, vineri seară, prima victimă. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani din Detroit, acolo unde seara trecută au fost trase focuri de armă în protestatari.

Conform poliției locale, citate de CNN, focurile de armă ar fi fost trase dintr-o mașină de către o persoană care până în acest moment nu a fost identificată.

Tânărul de 19 ani ar fi murit la spital.

Poliția din Detroit nu a putut să confirme dacă victima participa la proteste, dar focurile de armă au fost trase în oraș la momentul protestelor.

Anterior, șeful poliției din Detroit spunea că o persoană a fost arestată după ce a încercat să calce un ofițer de poliție cu mașina.

„Nu voi permite ca o minoritate mică, infractori, să vină aici să ne atace ofițerii și să distrugă siguranța comunității. Să știți, nu vom tolera așa ceva!”, a declarat șeful poliției.

Un bărbat afro-american, pe nume George Floyd, a murit, luni, după ce a fost imobilizat de un poliţist, care s-a așezat cu genunchiul pe pe gâtul său. Cei patru ofițeri implicați în arestarea bărbatului au fost concediați și sunt cercetați, dar au fost lăsați în libertate. Întreg momentul a fost suprins într-o filmare în care George Floyd, în vârstă de 46 de ani, respiră greu și spune că nu poate să respire. Imagini din timpul protestelor pot fi văzute AICI.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 14567 more Information to that Topic: mainnews.ro/tanar-de-19-ani-victima-protestelor-violente-din-sua-pentru-george-floyd/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW