Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Tâlhari în vremea pandemiei: Cu măști de protecție pe față, doi bărbați i-au furat unei femei de 71 de ani 100.000 de lei din casă

By Robert Madaianu , in Fara categorie Justitie Stirile zilei , at 16 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Doi bărbați din Capitală s-ar fi dat drept angajați ai unei firme de utilități și ar fi jefuit o femeie de 71 de ani. Indivizii ar fi intrat în casa acesteia cu măști de protecție și i-ar fi furat 100.000 de lei, potrivit Poliției Capitalei. 

O femeie în vârstă de 71 de ani a sesizat, prin intermediul 112, Secţia 13 Poliţie, că în aceeaşi zi, doi bărbaţi, care s-au prezentat ca fiind angajaţii unei companii de distribuţie a curentului electric, i-au solicitat accesul în locuinţă sub pretextul că vor verifica contorul. După câteva minute cei doi au părăsit apartamentul, iar după plecarea acestora, persoana vătămată a observat lipsa a peste 100.000 de lei, sumă pe care o avea într-un dulap”, potrivit sursei citate.

La furat, dar cu mască

Cei doi au intrat în casa femeii cu măști de protecție.

În urma probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că cei doi bărbaţi care au pătruns în locuinţa persoanei vătămate, având feţele acoperite de măşti de protecţie, după ce au sustras suma de bani, ar fi părăsit zona cu sprijinul altei persoane, care i-a transportat cu un autoturism”, au mai transmis polițiștii.

Până acum, oamenii legii au făcut cinci percheziții, au găsit două din cele trei persoane bănuite și au recuperat 81.000 lei.

Foto: Poliția Română

Comentarii


  • Hello!

    This post was created with XRumer 23 StrongAI.

    Good luck 🙂

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW