Monday, December 9, 2019
Jurnalism corect


FOTO/VIDEO Sute de oameni, evacuați din locuințe din cauza unui incendiu. Intervenție dificilă a pompierilor

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 13 august 2019 Etichete: , , ,

Un incediu de proporții a izbucnit, marți, la un depozit de materiale feroase și produse reciclabile, aflat la periferia orașului Buzău. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 3000 mp, cu degajări mari de fum.

Pentru a stinge rapid flăcările, au fost aduse 2 mașini de stingere de la ISU BIF, la locul accidentului acționând, în acest moment, 20 de autospeciale de stingere. De asemenea, din motive de siguranță, circa 200 de locatari situați în apropierea depozitului au fost evacuați.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), intervenția este deosebit de dificilă din cauza degajărilor intense de fum, dar și din cauza temperaturilor extrem de ridicate.

„Misiunea este una dificilă având în vedere degajările mari de fum și suprafață mare afectată. Pentru protecție populației aflată in proximitate zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert. Din informațiile existente, nu ar fi persoane surprinse.”, au anunțat autoritățile.

Citeste si:  FOTO Incendiu la o hală în nordul capitalei. Degajări mari de fum. Mesaj Ro Alert pentru evacuarea zonei

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW