Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Sute de dosare la DNA după demararea programului Tomata, susținut de Liviu Dragnea. Oros: Banii au ajuns la şmecheri şi la clientela de partid

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 18 mai 2020 Etichete: , ,

În discursul pe care l-a susțin, luni, în Senat, la dezbaterea moțiunii simple depuse împotriva sa, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a lansat acuzații grave la adresa fostei guvernări PSD.

Conform ministrului Agriculturii, o mare parte din banii care trebuiau să ajungă la legumicultorii care au accesat programul “Tomata”, inițiat de fostul Guvern PSD, nu au ajuns la ei ci la „şmecheri şi clientela de partid”.

Ministrul Oros a afirmat că doar în judeţul Olt au fost deschise 417 de dosare penale.

„Aţi forţat anul trecut angajaţi DAJ să plătească dosare fictive, banii care ar fi trebuit să ajungă la legumicultorii corecţi au ajuns în mare parte la şmecheri şi clientela de partid!! Ce încredere poate să mai aibă un fermier corect în Ministerul Agriculturii păstorit de ani de zile de voi? 417 dosare penale sunt la DNA doar în judeţul Olt şi camioane de tomate aruncate la groapă anul trecut„, a mai acuzat ministrul Oros.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information on that Topic: mainnews.ro/sute-de-dosare-la-dna-dupa-demararea-programului-tomata-sustinut-de-liviu-dragnea-ce-spune-actualul-ministru-al-agriculturii/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *