Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Susţinere pentru Florin Cîţu şi noi critici pentru Vlad Voiculescu din tabăra liberală: E inadmisibil să alimentezi ideea că guvernele ar ascunde ceva. Rareș Bogdan: Sunt convins că președintele Iohannis e mâhnit

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 19 aprilie 2021 Etichete: ,

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, consideră că președintele României „e mâhnit şi trist” din cauza scandalului din coaliţie, precizând că nu a existat o întâlnire între liderii PNL şi Klaus Iohannis. Liderul liberal îl critică pe Vlad Voiculescu pentru lansarea informaţiilor legate de existenţa unor diferenţe între numărul real de decese cauzate de COVID şi cel raportat, menţionând că „alimentează teoriile conspiraţiilor”.

Rareş Bogdan susţine că, în şedinţa coaliţiei de luni, PNL îşi va exprima susţinerea pentru Florin Cîţu în funcţia de premier: „Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîţu, nu dăm niciun alt minister decât cele negociate în decembrie, nicio altă agenţie”.

„Sunt convins că lasa ranga la uşă şi ne vom înţelege de minune cu Cătălin Drulă”, a spus Rareş Bogdan, referitor la criticile recente aduse de ministrul Transporturilor lui Florin Cîţu, pe care l-a acuzat de iresponsabilitate şi l-a numit „zombie politic”.

Referitor la demiterea lui Vlad Voiculescu, prim-vicepreşedintele PNL susţine că „nu e normal ca un prim-ministru să afle despre un ordin al guvernului său, publicat în MO, din spaţiul public”.

„Aşa cum au decurs lucrurile nu mai puteau continua. După ce am văzut interviu cu Vlad Voiculescu (n.r. de la Digi24), am fost încă o dată convins că dl Ciţu a procedat corect. Nu poţi sa alimentezi toate teoriile conspiraţioniste. E a doua oară, prima dată a fost un răspuns dat Violetei Alexandru pe Facebook. Un fost oficial alimenează că guvernele ar ascunde ceva când vedem oameni care mor? E inadmisibil. Nu-l inteleg pe Vlad”, a completat liberalul.

Rareş Bogdan consideră că preşedintele României este „mâhnit şi trist” din cauza crizei politice din coaliţie. „Domnia sa vrea reforme şi nu doreşte să stingă cu apă un fac care nu ar fi trebuit să izbucnească”.

Sursa foto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW