Sunday, September 25, 2022
Jurnalism corect


Suspiciuni de coronavirus la Primăria Capitalei. Gabriela Firea: Nora bărbatului de 60 de ani infectat lucrează la PMB

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 10 martie 2020 Etichete: , , ,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, că nora bărbatului de 60 de ani din București, infectat cu coronavirus, lucrează la Primăria Municipiului București.

Edilul a precizat că femeia este internată, în prezent, la spitalul Victor Babeș, împreună cu soțul și fiul său.

„Vreau să vă zic că inclusiv noi, la Primăria Capitalei, avem o colegă care e nora bolnavului care a fost declarat aseară în această situație, ca fiind un pacient Covid-19. În acest moment, e internată cu soțul și fiul său, la Spitalul Victor Babeș.

S-au realizat toate testele, toate analizele si asteptam in acest moment rezultatele. Am luat toate masurile care se impun. Toti colegii sai au intrat de astazi in izolare la domiciliu. Practic, nu au mai venit la serviciu.

Fac parte de asemenea din aceasta ancheta epidemiologica si voi raspunde tuturor intrebarilor adresate de catre reprezentantii DSP, iar in ce priveste zona unde se afla directia in care lucreaza doamna in cauza s-a facut dezinfectie cu un aparat cu nebulizare, cu un dezinfectat de nivel foarte inalt”, a anuntat Gabriela Firea, într-o filmare pe Facebook.

Firea a mai declarat că în funcție de rezultatele analizelor se vor lua „măsuri și mai serioase, așa cum trebuie să respectăm cu toții instrucțiunile stabilite la nivel mondial într-un astfel de caz”.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW