Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Doi români, unul din Italia și altul din Spania, suspecți de coronavirus

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 31 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Un român care lucrează la un hotel din Italia este suspect de noul coronavirus după ce în clădire au stat doi turiști chinezi infectați cu virusul ucigaș.

Românul, în vârstă de 42 de ani, a fost plasat în carantină și apoi dus la spitalul „Lazzaro Spallanzani” din Roma, pentru a fi testat, potrivit Corriere della Sera.

Anunțul vine după ce cei doi turiști de origine chineză au fost plasați în carantină la bordul unei nave de croazieră, în Italia. Testul pentru coronavirus a fost pozitiv și primesc tratament medical în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Lazzari Spallanzani”, din Roma.

Bărbatul a mers la spitalul din Tivoli acuzând simptome de gripă. În urma controlului medical a spus medicilor că a intrat în hotelul Palatino din Roma, unde erau și cei doi turiști chinezi.

Românul a fost transportat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Lazzari Spallanzani” pentru a fi testat.

Nu este singurul caz în care un roman din Europa este suspect de virusul ucigător. Potrivit El Digital, autoritățile din Spania au intrat în alertă, joi,  după ce un român a prezentat simptome de coronavirus la întoarcerea din China.

Bărbatul a fost testat iar analizele au fost trimise la Centrul Național de Microbiologie. Ministerul Sănătății așteaptă rezultatele pentru a vedea dacă se confirmă prezența virusului sau nu.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW