Sunday, August 7, 2022
Jurnalism corect


SURSE: Vloggerul Colo, audiat de polițiști după ce a instigat la bătut și violat minore

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 9 iunie 2020 Etichete: ,

Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut drept „Colo”, este audiat la Secția 9 de Poliție din București, potrivit unor surse mainnews.ro, în legătură cu declarațiile pe care le-a făcut într-un clip video în care instiga la bătut și violat minore deoarece „acestea se îmbracă prea provocator”.

Alexandru Bălan cunoscut drept „Colo”, urmărit de aproape un milion de oameni pe canalul său de Youtube, a provocat revoltă pe rețelele de socializare, după ce a postat pe o altă platformă video un clip în care face afirmații șocante. Mai exact, acesta instigă la bătut și violat minore.

”Astăzi am văzut o fată. Nu cred că era clasa a 11-a. A zecea a 11-a. Nu venea de la școală sau ceva, cred. Dar vă spun sincer cred că avea vreo 16 ani. (…). Sincer vă spun, mi-a plăcut. Dar aia merită violată. Adică la modul…cu picioare în gură. Cu dintr-alea, să o (…) în gură, să îi zici cine e tăticul tău. Să îi dai cu picioare, să îi dai cu palme, să o ții cu capul de pereți. Să îi pui așa piciorul pe față. Eu am niște fetișuri mai ciudate. Adică aia se vedea că îi place (…). Astea nu trebuie iertate.

Parcă așa văd, parcă scrie pe tricoul ei. Nu ai cum să te abții să nu le (…). Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer că (…) toate copilele de 15-16 ani. Vă spun sincer”

Ulterior, bărbatul a șters videoclipul, însă filmarea a fost salvată de internauți și distribuită rapid pe rețelele de socializare. Acesta a mai făcut un video în care a spus că a fost o „glumă proastă” și că își regretă gestul.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW