Friday, April 26, 2024
Jurnalism corect


SURSE Vasile Badea, poreclit ”Spartacus” și ceilalți bărbați arestați după violențele din cartierul bucureștean Rahova cer să fie eliberați

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 22 aprilie 2020 Etichete: , ,

Cele cinci persoane arestate preventiv de Judecătoria Sectorului 5 după conflictul care a avut loc, duminică seară, în cartierul bucureștean Rahova, au depus contestație la decizia instanței. Printre ele este și Vasile Badea, poreclit Spartacus, cel care s-a filmat în timp ce instiga la violenţă.

În schimb, potrivit informațiilor mainnews.ro, cele două femei care au fost puse sub control judiciar nu au depus contestație.

Imensul scandal a început duminică seară. A fost nevoie de intervenția oamenilor legii. Peste 37 de persoane au fost conduse la secție pentru audieri.

Vasile Badea, poreclit Spartacus, este cel care a instigat la acte de violență în prima zi de Paște. Bărbatul s-a filmat și a pus imaginile pe Facebook.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, sunt cuvintele bărbatului din noaptea de duminică.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW