Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


SURSE Trei suspecți duși la audieri în cazul femeii ucise și incendiate la Ghimpați / UPDATE Suspecților li s-a făcut rău la audieri

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 17 noiembrie 2020

Cei trei suspecți din cazul femeii ucise și incendiate la Ghimpați au fost duși la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Din primele informații, ar fi vorba de un proxenet și alte două femei care practicau prostituția, potrivit unor surse mainnews.ro.

UPDATE Suspecților li s-a făcut rău în timpul audierilor, a fost chemată o ambulanță pentru a acorda primul ajutor, transmit surse mainnews.ro.

Știrea inițială

Aceștia susțin că femeia ar fi băut insecticid și că ar fi încercat să o resusciteze, dar a murit, după care ar fi ars-o. Ipoteză pe care, potrivit informațiilor Main News, anchetatorii o pun sub semnul întrebării, cu toate că, mai spun sursele citate, raportul toxicologic arată că femeia a băut substanța.

Context

Pe 30 octombrie 2020 cadavrul incendiat al unei femei a fost descoperit pe câmp, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor. La fața locului a ajuns o echipă operativă, condusă de un procuror de la Parchetul Tribunalului Giurgiu, care a identificat cadavrul unei femei, carbonizat aproape în întregime.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *