Tuesday, September 24, 2019
Jurnalism corect


SURSE Tăriceanu va trimite scrisori publice lui Klaus Iohannis și Vioricăi Dăncilă/Anunță că îi exclude pe membrii ALDE care acceptă oferte de la PSD

By Tudor Alexandru , in Politic Stirile zilei , at septembrie 11, 2019 Etichete: , ,

Călin Popescu Tăriceanu face tot posibilul să o forțeze pe Viorica Dăncilă să vină în Parlament pentru a obține votul de încredere pentru restructurarea Guvernului. Asta mai ales după ce s-a aflat că premierul negociază cu membrii ALDE pentru a intra în Executiv. 

Tăriceanu se pregătește să trimită două scrisori publice, una Vioricăi Dăncilă și alta lui Klaus Iohannis prin care anunță că ALDE a ieșit de la guvernare iar membrii care acceptă oferte din partea PSD sunt automat excluși din partid.

Surse politice susțin că au depus deja la Senat documentul prin care se anunță excluderea lui Teodor Meleșcanu din ALDE dar și faptul că partidul nu mai are grup parlamentar.

În plus, pentru a grăbi deciziile legate de excluderea celor care acceptă posturi de la PSD, Călin Popescu Tăriceanu va convoca Delegația Permanentă a partidului

Potrivit unor surse politice, 3 membrii ALDE ar fi acceptat oferta Vioricăi Dăncilă de a prelua posturile de miniștri neocupate în acest moment. Ei sunt: Ion Cupă, Ștefan Băișanu și Ionuț Sibinescu.

Foto: INQUAM PHOTOS

Citeste si:  Viorica Dăncilă a invitat-o pe Maia Sandu la București: ”E esențial să mențineți la cote înalte angajamentul european”

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW